حذف یوزر یا اکانت در PS4
شناسه خبر: 164
بازدید: 857

همانطور که اطلاع دارید کنسول PS4 تا ۱۶ عدد کاربر (User) را در خود جای می دهد و برای اضافه کردن یک User جدید، باید یکی از User های قبلی را حذف کرد. در نتیجه نمی توان بیشتر از ۱۶ کاربر یا User بر روی کنسول پلی استیشن ۴ ساخت. از این رو ممکن است یک کاربر بخواهد با حذف یک User قبلی، User جدیدی به کنسول خود اضافه کند با آموزش حذف اکانت یا User در PS4 می توانید این عمل را انجام دهد.

توجه ۱ : ویدیوی آموزشی این مطلب (پاک کردن اکانت یا User) در انتهای مطلب وجود دارد.

توجه ۲ : نظرات و پیشنهادات و همچنین مشکلات خود را در مورد پاک کردن اکانت یا User از کنسول PS4 را در انتهای این مطلب بیان کنید تا پاسخ داده شود.

حذف اکانت یا User

در آموزش های قبلی نحوه اضافه کردن و ساختن یک اکانت و حساب کاربری جدید در پلی استیشن ۴ را آموزش دادیم.

اکنون می‌خواهیم نحوه پاک کردن یک اکانت را در کنسول پلی استیشن ۴ بررسی کنیم.

از محیط اصلی کنسول، به بخش تنظیمات (Settings) بروید.

گزینه Login Settings را انتخاب و بعد گزینه آخر User Management سپس Delete User را انتخاب کنید.

کاربر (User) مورد نظر خود را انتخاب کنید.

گزینه Delete را انتخاب کنید.

پلی استیشن پلاس 14 روزه برای آنلاین بازی کردن
پلی استیشن پلاس ۱۴ روزه برای آنلاین بازی کردن با کلی بازی رایگان

در پیام دی اکتیو، گزینه Yes یا No را میتوانید انتخاب کنید. (اگر Yes بزنید اکانت دی اکتیو میشود و اگر No بزنید بدون دی اکتیو حذف میشود)

سپس گزینه Yes را در تائید حذف اکانت انتخاب کنید.

اکنون اکانت مورد نظر شما از روی کنسول پاک شده است.

توجه کنید که پاک کردن یک کاربر در کنسول، به منزله پاک شدن و غیرفعال شدن حساب کاربری او در شبکه پلی استیشن نیست.

در آخر شما کاربران محترم سایت حالا گیم میتوانید ویدیوی آموزش پاک کردن اکانت یا User از کنسول PS4 رو ببینید :